alisamadim yokluguna 

/ 2
kapat
  1. duvarlarin ardindan seni
    duymaya calisiyorum hala

ve

uyumaya calissamda faydasi yok
    sana sarilmayi ozluyorum hala

kısımlarının deniz ozbey aksanıyla bağıra bağıra söylenmesi gerekir, bu şarkı ancak böylece içinize işler. elimde degil ve tadin kaldiyla birlikte veganın en güzel şarkıları sıralamasında zirweye oynar. ağlatabilir.
    #2734126 (dirinim, 23.12.2007 12:55 ~ 01.01.2008 18:41)
  2. alışmak zordur. hatta alışamaz insan sevdiğinin yokluğuna. ağrı-acı reseptörlerinde tölerans gelişmez. bundandır belki alışamaması kşinin duyduğu acıdan, yokluğun acısından. sevdiğinin yokluğundan...
    #2906465 (athena, 28.01.2008 03:31)
  3. dürüst şarkıdır. bana bittiğini söyler, bir daha dönmeyeceğini de...
    #3802978 (hayvanlarin en guzeli, 11.08.2008 15:48)
  4. Alışamadım yokluğuna belki de alışmak istemedim bilirsin beni alışkanlıkları sevmem.
    Neyi severim ki zaten doğru düzgün.Evet haklısın aslında hep ters , hep hayali şeylerin peşinde koşan bir ömür. Daha nereye kadar diye sorma işte. Gittiği yere kadar
    geri dönmeyi sevmiyorum. Alışmayı sevseydim zaten seninle yaşamayada alışırdım . Sadece anı yaşadım tabiki de mutluydum lütfen bunalımlı düşünme sadece bu benim kişiliğim.
    Evet ben terk ettim seni sonsuza kadar seninle yaşıyamazdım ya . Hem mukemmel aşklar ilgimi çekmiyor uzun zamandır. insan yaşadığı kadar aşkı , acısınıda yaşamalı.
    Alışamadım yokluğuna bahanelere sığınıyorum. Olmayan birinin yokluğuna nasıl alışılır ki. Varlığını bilmediğin birinin yokluğu nasıl olur. Var değildin evet sadece süslü hayallerimden biriydin peki neden bu karanlık günler , neden güneş doğmuyor artık, neden her sabah yuzum ıslak uyanıyorum. Alışamadım yokluğuna hem de varlığını hiç yaşayamamışken yokluğuna alışamadım. Evet yokluğunun soğuk havası bu ondan üşüyorum. peki sen alıştın mı benim yokluğuma ?
    #4191222 (BaL, 05.11.2008 23:03)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alisamadim yokluguna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisamadim yokluguna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisamadim yokluguna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alisamadim yokluguna. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evin salonunda badminton oynamak » yann tiersen » biten askin ardindan dinlenecek sarkilar » elimde degil » bir sey degisir her sey degisir projesi » vega » alisamamak » yaran videolar » yuzyilin icadi » ecemowich » uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » nikos kazancakis » engelli bireyin toplumla olan iliskileri » toledo » aseriyorum » guzel gorunce siritmak » duymuyor herhalde » yavanna » cemiyette pisiyoruz » vajinismus tedavisi » because you left » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » lutfen yasalara karsi saygili olalim » herbert george wells » sevgiliyle diyaloglar » ay yildiz » bir cokluk ifadesi olarak damacana » melasma » pilava sos onerileri » riemann hipotezi » julien rodriguez » birgun