alisacagim 

kapat
  1. müslüm baba şarkısı.sadece şarkı mı?tabii ki değil;

Adın düşmese de benim dilimde
    Seni unutmaya çalışacağım
    Kalbim titrese de hep hasretinle
    Sensiz yaşamaya alışacağım

Kolay olmayacak seni unutmak
    Belki gece gündüz ağlayacağım
    Ne olursa olsun artık sevgilim

Nasıl olsa senle birleşemeyiz
    Ben bu ayrılığa katlanacağım
    Ayrılık derdine mahkum kalbimiz

Kolay olmayacak seni unutmak
    Belki gece gündüz ağlayacağım
    Ne olursa olsun artık sevgilim
    #596679 (prestij muzik ailesi, 01.09.2006 01:06)
  2. (bkz: müslüm gürses)
    #596681 (karpuzkabugu, 01.09.2006 01:07)
  3. aynı zamanda devran çağlar ve gökhan güney tarafından da seslendirilmiş damar şarkıdır.devran çağlar yorumu rakılıktır.
    #609888 (diyonsos, 05.09.2006 18:25)
  4. atilla kaya'nın da seslendirdiği, taverna versiyonunu yaptığı baba şarkıdır.
    #907653 (darkness nights, 25.11.2006 15:24)
  5. damarda alkol olup akar, keskin jilet olup bileklerde kayar öyle bir şarkıdır bu şarkı. Tek taraflı sevmenin zorluğunu gösterir. Panik atak hastalarına tavsiye edilmez yoksa kendinizi kanlar içinde bulabilirsiniz.**
    #1659295 (StarfreedoM, 18.05.2007 20:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alisacagim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alisacagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alisacagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alisacagim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » hectic » tadindan yenmeyen kiz isimleri » the summer of katya » kurt vatandaslarin boluculerin gotune oy sokmasi » siyah » isim sehir » ali poyrazoglu » tanik etkisi » hurriyet gazetesi nin sazan haber anlayisi » bilader » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ulke gerceklerini bilmeyip torpil istemeyen kisi » gachayim bari » erbium » demirci » meme got meme got popo pipi » birmilyon com » sozluk bana meme bul lan allahsiz » amnesty » surgun gibi masallarda » command and conquer red alert 3