alis gir 

kapat
  1. imkb hisse senedi piyasalarında; tahtanın en yüksek pasif alış fiyatına, alış girmek için verilen emir.

misal tahta o an;

xxxx 2,86 2,88 xxxx
    xxxx 2,84 2,90 xxxx
    xxxx 2,82 2,92 xxxx
    ...
    ..
    .

iken "alış gir" emri, "2.86" kademesine belirtilen lot miktarı kadar emir girilmesi anlamına gelir.
    #1243238 (redwinemania, 01.02.2007 18:01)
  2. (bkz: bu entrymde sevgiyi anlattım)
    (bkz: öperin)
    #1243634 (don santino corleone, 01.02.2007 19:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alis gir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alis gir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alis gir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alis gir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » taraf » ancak bir ogrenci evinde olabilecek seyler » and i miss you » kendi tarihini bilmeyen millet » mogol » radoslav nesterovic » yurudum » vakur » motorola l9 » narsil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uckagitci mucahit » uzuntu » kiraly » petrol » iliskilerde sona yaklasirken yasananlar » teoman » demirci » paranin satin alamadiklari » kurt sinemasi » start me up