alindin mi yoksa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  2. ya yoksa
  3. yoksa
  4. su yoksa cay da yok
  5. yoksa sen
  6. gonlunde yer yoksa
  7. bir sakincasi yoksa
  8. x yoksa y yesinler
  9. yoksa yolarim
  10. kos yoksa dusersin

© 2008 - uludağ sözlük

alindin mi yoksa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alindin mi yoksa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alindin mi yoksa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana bir koca lazim o da bu gece lazim » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » thinking substance » ogretmen cocugu » sehremini » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » harvey nichols » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » buralardan gitme » the day that never comes » guclu ego zayif strateji kombinasyonu » mesut yar » aslan » sehit annesi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pomak » sozlugu yonja com a cevirmek » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » kurtlar vadisi pusu giray » tencereyi ocakta unutmak » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » fleisch » dibutil suksinat » kardes turkuler » tuhh kahretsin » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » ilk planor » atlas deneyi » teroristlerle anlasma yapan devletler » solo testte 15 piyon birakmak