alinan hediyeyi begenmemek 

kapat
  1. güzel rol yapmayı gerektiren bir durumdur.
    #643587 (pelvis, 17.09.2006 20:32)
  2. bir savunma mekanizması * sonucunda dışarıya hediyeyi aşırı şekilde beğenmiş gibi yansıtabilinecek durum.

-ee ne getirdin bana istanbul'dan?
    -işte burdaaaaa!!!
    -aa çorap.. heeey çorap yaşasın! başka bir şey istesem olacakmış yani. vay canına..evet..
    -beğenmene sevindim.
    -evet.. süper... gerçek bir çorap!
    #643602 (kahvekremasi, 17.09.2006 20:38 ~ 12.02.2007 02:05)
  3. (bkz: hediye olarak kitap almak)
    #643617 (devedikeni, 17.09.2006 20:43)
  4. bazen beyaz yalana başvurulamayacak kötü olur hediye. o zaman, kıçınızı yırtsanız beğenemezsiniz. hani beğendim derseniz, zaten inandırıcı olmayacak, bari kendinize saygınız kalsın.
    örnek mi, hemen veriyorum;
    evden hafta sonu ayrılmışım. o zamanlar çıktığımız ikinci karım sağolsun çok seviyorum diye etli yaprak dolması yapmış. şimdi beğendim aslında ama, her birinin boyu yaklaşık 20 santım kalınlığıda, na böyle kolum kadar...
    haliylen evirdim, çevirdim, ulan bu nedir diye inceledim. hatunda yüzümden anlayarak "sevmedin dimi" diye sordu şimdi bu saatten sonra sevdim desem ne olacak. açık yürekliliklen söyledim. hatta "ahahahahahahah böle dolmamı olur kız cimcime" gibi bişiler bile söyledim. bitti mi? bitmedi...
    bir gün sana dolma yapacağım dedi. yahu zahmet etme dedim, dinletemedim. biliyorum başıma geleceği a.q. akşam bir geldim parmak gibi incecik. ,ooo süper yapmışsın, derkene bir yandan da ısırıverdim. cümle yarım kaldı ve salamura suları virck diye fışkırdı. içine bir şey koymamış meğer ince olsun diye. evlendik hala ısrar ediyor dolma yapayım diye. ben de 10. dan sonra kıvamı tutturdu diye sevinirken, boşandık. ulan dolma tarifini çalıp kaçtı iyi mi?
    not:etli yaprak dolmayı layıkıyla yapan hatunlar özele bekliyorum anacım.
    imza: sözlüğün sırtlanı
    #643711 (karga, 17.09.2006 21:14 ~ 21:17)
  5. alınan hediyeyi beğenmemek bence karşı tarafa yapılan büyük bir terbiyesizliktir.
    #643782 (paranoyasnm, 17.09.2006 21:38)
  6. hevesin kursakta kalışını hazmedebilmek mı yoksa hediyeyi çok beğenmiş numarası yapmak mı daha zordur bilinmez.
    #643909 (MaRVeLL, 17.09.2006 22:30 ~ 23:34)
  7. alınan hediyeyi beğenmemek (beğenilmediği çaktırılmadı ise) hediyeyi alana zararsız fakat bünyeye zararlı bir durumdur.
    #644104 (pelvis, 17.09.2006 23:33)
  8. bulupta bunma durumları.
    #644150 (echo, 17.09.2006 23:41)
  9. hediyeyi alan taraf zorlama bir yüz ifadesiyle "aaa, çok sağol, zaten ne zamandır ihtiyacım vardı böyle bir şeye" diyorsa, bilin ki o hediye amacına ulaşmamıştır.
    #673573 (timsah, 28.09.2006 12:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alinan hediyeyi begenmemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alinan hediyeyi begenmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alinan hediyeyi begenmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alinan hediyeyi begenmemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lasciatemi cantare » eti cin » avea acil cikis servisi » ebuddy com » bedri dilsad » montofon » celik in ataturk sarkilari » gecici plaka » vurun dalgalar » mizansen » sabu » ilginc insanlar » emre belozoglu nun milli takim kaptani olmasi » yemekteyiz » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » latife hanim » manavgat lisesi » tam idrar tahlili » sirf vatanini kurtardi diye ataturk u sevmek » oyuncehennemi com » hala » alonejuveline » perfect opposites » is hayati » mickey rooney » west ham united » bir kadinin hikayesi » just do it » vatan hainlerinin hukuki haklari » gemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » oral seks » siyah sut icen beyaz zenci » arabalara yumurta firlatmak » sifir alacagim deyip sifir alan delikanli » saclarini ruzgarda ahenkle dans ettiren kiz » arkadasin alkollu araba kullanmasina izin vermek » moderator entrysini gammazlamak » calogero » sozlukteki karadenizli yazarlar » anima