alikula 

kapat
  1. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3569144 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 22.06.2008 08:16)
  2. bilecik'teki yüksekokullara takmış yazar. *
    #3727963 (kanye, 27.07.2008 11:34)
  3. (#3759691) entrysine "yok artık!" demek istiyorum.

mustafa kemal ile iran'ın ne alakası var? mustafa kemal olmasa iran olmayacak mıydı?
    #3778778 (enderun sevgiler, 06.08.2008 14:33)

© 2008 - uludağ sözlük

alikula başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alikula ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alikula nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » imhotep » hayal kirikligi » dero birlikleri » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » vonal » davay » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » seni anliyorum » pinara gel ki gorem » 125 » melek » kucuk bir zafer kazanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » besinci nesil silik » dedirten dedirten insan » metrobus » bebek okan » dile dolanan sarkilar » harley davidson botlar » zirvato » fenerbahce de teknik direktor olmak » mayina basip sehit olmak » ertugrul saglam kesin gidiyor » bodrum » operasyonla kalbi aldirmak » super mario nun cocugu olmak » ahmet altan » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak