alijunzade 

kapat
  1. 3,nesil yazar.
    hoşgelmiş diyeceğim ama benden önce geldiği için abes kaçabilir.
    hoşgelmiş.*
    #2141022 (kendime donmeye artik cok gec, 16.08.2007 01:07)
  2. bu sözlükte çok yazmamakla birlikte belli bir seviyenin altına düşmemesi sevindirici olan yazarlardandır.
    tıpçı sanırız.
    #2212686 (yasakani, 28.08.2007 00:39)
  3. aklı sıra ayar vermeye çalışır garibim ama onuda beceremez.
    saygı duyacaksın kimsenin inancına karışmayacaksın. okumak istemiyosan üzerinde kocaman çarpı işareti olan bir buton var okuma yazma bilmeyenler için yapılmışta olabilir ona bir kere basman yeterli.
    #2233400 (SHASHKIN, 31.08.2007 02:27)
  4. fake bir nick olabilir.

ya da zirveye falan mı geldi bu ?

zirvede konuşulan konuyu nerden duydu anasını satayım '' yazarı.

hakkımda 12 sayfa entry girilmiş.

hakkımda 3 adet entry varken çıksın sesiniz, 12 sayfaymış. hepsini tek tek silseler ne olur ? ne yapayım yani ben mi girin dedim ?

adam olmak sayfa sayısıyla belli olsaydı ajdar anık padişah olurdu !
    #2285859 (peceteye recete yazan doktor, 09.09.2007 01:28 ~ 01:29)

© 2008 - uludağ sözlük

alijunzade başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alijunzade ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alijunzade nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» maldeynegi » umbertobaggio bizi diskoya gotur » nivea » hittin savasi » ikinci dunya ulkeleri » tony joe white » nisa suresi 34 ayet » ellen » roman pavlyuchenko » kari koca ipek araya giren kopek » kadinda en soguk bolge » ramazan avi » ankarali turgut » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » ohsss » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » everybody hurts » kara lastik » engelaar » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » rolex » umraniye » yurtkur internet sitesi » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » yigit ozgur esprileri » uzak » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » cok pis polemige girerim » hat trick yapan savunma oyuncusu » umit aktan » ilkokulda yazilan kompozisyonlar