alient ant farm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. animal farm
  2. alien ant farm
  3. maggies farm
  4. stud farm
  5. monster farm
  6. wind farm
  7. knott s berry farm

© 2008 - uludağ sözlük

alient ant farm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alient ant farm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alient ant farm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapay cim » neolojizm » haluk bilginer » knife » epilepsi ile orgazm » zerrin ozer » klang cagrisim » my marlon and brando » dovulesi dizi karakterleri » barack obama » ebussud efendi » klorofil » death race » yemek sodasi » diazem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adini soylemeyen sevgili » these living arms » grandiyotize » www wwwwwwwwww www » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » barlar sokagi » sozlukteki bolucu patlamasi » sevisirken miyavlayan aptal kiz » gunahim ol benim » felis domesticus » herkes kendinde olmayani ister » berna ozturk » mutlu olmak icin » elimde olsaydi » jakoben kemalist dugun alayi