aliceinwonderland 

kapat
  1. gelir gelmez hemen bir anketle aramıza katılmış, 4.nesil hoşgelmiş yazar...
    #1453257 (dolayli zarf tumleci, 25.03.2007 21:15)
  2. lisenin kazandırdığı ender dostlardan biri. kendisi ile artık sık sık görüşemesek de msn muhabbetleri tadından yenmeyen edebi kişilik. ayrıca sabah sabah sözlüğe girip de özel mesajlara baktığımda bana ismimle mesaj atarak 'noluo lan ! bu kim ?!' tepkilerini vermeme sebebiyet vermiş 4.nesil sözlük yazarı.*
    #1508463 (brujita, 09.04.2007 12:05)
  3. (bkz: siyah dul' un ağı)
    #1805024 (zargana, 22.06.2007 12:37)
  4. kısa ve öz: az yazıyor, yanlış yapıyor.
    #3240514 (zinani, 07.04.2008 12:14)

© 2008 - uludağ sözlük

aliceinwonderland başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aliceinwonderland ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aliceinwonderland nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakiniz oyunlari yapan yazar » koruma altindaki devlet » mahir cayan in ergenekon orgutu uyesi olmasi » kisisel haklara saygili tuvalet » cocaine cowboys » tip fakultesi bitirip pastaneci olmak » sperm kalmadi diyip seksi yarida birakmak » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » profesyonel turist rehberi » ismail yk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci