alibet 

kapat
  1. uzun süredir internetten karı-koca hayatı yaşadığım ubermensch
    #22714 (cartman, 17.01.2006 23:53)
  2. yetenekli kalemiyle ,sukunet içerisinde yürüyen yazar...sevdim onu ben
    #26298 (panapa, 19.01.2006 13:12)
  3. oturmasını kalkmasını bildiği gibi yazmasını da bilen yazar.
    #28117 (july4th, 20.01.2006 01:42)
  4. izlediği ahmet çakar taktiği (çamur at izi kalsın!) nedeniyle hakkında yaptığım ubermensch tanımlamasını "adi şerefsiz" olarak değiştirmek istediğim yazar...

lan bilmediğimiz bişey söyle hak verelim, tüyo verdi diyelim... evinde 1.1 veren detroit i ebemde bilir!
    #28788 (cartman, 20.01.2006 13:22)
  5. vestel manisa vestel manisa vestel manisa vestel manisa(jose mourinho melodisiyle)....ayrıca ali bet bet bet(kartal gol gol gol)...dünyanın en rahat ,şeref yoksunu insanlarından biri... (bkz: saati kurup ders çalışma) (bkz: al tüyü ver reddi)
    #1050853 (lord of the kolpa, 24.12.2006 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

alibet başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alibet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alibet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nikah memurunun geline asik olmasi » knol » sigarayi birakmak » ergenekon un olum listesi » fernando jose da silva freitas meira » akrostis » damat muzik company » hagios georgios manastir kilisesi » hadis i serif lerin dogruluk orani » larker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci