ali yazar veli bozar 

kapat
  1. barış manço'nun bütün parçaları gibi içi dopdolu olan şarkısı.

Ali yazar Veli bozar
    Küp suyunu çeker azar azar
    of...of...
    Gözümde yaş görseler
    Erkek ağlar mı derler
    Gökler ağlıyor dostlar
    Ben ağlamışım çok mu
    Ali yazar Veli bozar
    Küp suyunu çeker azar azar
    Üzülmüşüm neye yarar
    Keskin sirke küpüne zarar
    of...of...
    Bir gün dönsem sözümden
    Düşerim dost gözünden
    Dünya dönüyor dostlar
    Bir sözden dönmüşüm çok mu
    Devran dönüyor dostlar
    Ben dönmüşüm çok mu
    of...of...
    Barış yolun sonunda
    Yürü demek bosuna
    Hayat duruyor dostlar
    Ben durmuşum çok mu
    Yaşam bitiyor dostlar
    Ben bitmişim çok mu
    (july4th, 26.02.2006 01:36)
  2. çok manidar sözleri olan bir şarkıdır bu, ali'lerin yazdıgını, yaptıgını anlamayan, çözemeyen,üretemeyen, bozmaya çalışan veli'ler hep olmuştur, olacaktır da...
    (montajelemani, 16.04.2006 02:22)
  3. ademoglunun acizeniyetini anlatan,menfaat kavgalarını igneleyen bir barıs baba efsanesi.
    (karpuzkabugu, 16.04.2006 02:28)
  4. ...gökler ağlıyor dostlar
    ben ağlamışım çok mu...

...barış yolun sonunda
    yürü demek bosuna
    hayat duruyor dostlar
    ben durmuşum çok mu
    yaşam bitiyor dostlar
    ben bitmişim çok mu... ile insanı kendinden geçiren şarkıdır.
    (kelmajeste, 14.01.2007 13:38)
  5. velinin yaptığı büyük ayıptır. aliyi takdir etmek gerekir sırf veli her bozduğunda yeniden yaptığı için bile takdire değer bi abimizdir. başarılarının devamını diliyoruz.
    (istavrit, 20.01.2007 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» italyan edebiyati » engin ardic » dilek onder » hakine nanay dikine nanay » nuri sozkesen » lokese » varim diyor » ankarali elvan dalton » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » star tv » adana nin tarihi eserleri » mutsuz insan » her konuda saka yapabilme hurriyeti » otep shamaya » tuvalete kalkan babaya yakalanmak » kameraman feridun » karda bot yerine spor ayakkabi giymek » denizz » isvicreli bilim adamlari » kim feenstra » istah » kutsal damacana » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » templar » ayabakan » seks i izdivac » malatya nin tarihi eserleri » bir insan olarak yipranmak » radyo sol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa