ali veli maria 

kapat
  1. ilhan irem şarkısı.

duyuyor musun? sesimi dinliyor musun?
    ışıklar açık yoksa bekliyor musun?
    bizim için bir şarkı besteledim
    işim gücüm yok dertleri desteledim
    dinle bak;
    yalanı dolanıyla, geçeni kalanıyla, işte bizim bu hayat
    ali veli maria, siyahı beyazıyla, işte bizim bu dünya
    anlıyor musun? Bakışın çok hüzünlü
    ağlıyor musun? Gözler yine hüzünlü
    yüzünü asma, bütün bağlar bozulur
    ışığı söndür, birazdan sabah olur
    dinle bak;
    bizim bizim hayat
    bizim bizim dünya
    #759292 (vernon sullivan, 21.10.2006 01:14)
  2. ilhan irem'in ilk duyduunda kulağa basit gelen ama içinde barındırdıklarıyla hayatın gerçeklerine parmak basan en güzel şarkılarından biri.
    #1891709 (maske, 09.07.2007 14:37)
  3. ilhan irem'in "hayat öpücüğü" albümünde (best of ilhan irem/3) bulunan şarkı.

not : ali veli maria; üçü de insandır. ama maria bazı farklılıkları ile diğerlerinden ayrılır. örneğin, "maria" farklı kökenden gelmektedir, üstelik bayan ismidir.
    #2855569 (sonkuzu, 18.01.2008 03:20)

© 2008 - uludağ sözlük

ali veli maria başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali veli maria ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali veli maria nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulyabani » prisoner » righteous kill » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » elektra » eskiya » uludag sozluk moderasyonu » genelevde hersey dahil uygulamasi » verbal » grandmaster flash » bakir kazan » kurdun gelini » bakirkoyspor » ilana yahav » high end » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » temporarypeace » uzun ince bir yol » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » talabani barzani ocalan liderimiz » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » bratislava » vanessa marquez » cizmedin ki kesesin » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » saniser » yaran kisisel iletiler » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » otoerotikasfiksi » devlet memuru » letolojika