ali ve veli 

kapat
  1. ölümüsüz dostluk budur heralde.
    #2044690 (durzupasa, 31.07.2007 16:37)
  2. karadeniz versiyonu olan temel ile dursun misali.
    #2044712 (sustum, 31.07.2007 16:41)
  3. +sana 50'ye kadar hemen sayıyım mı ?
    -say.
    +ali veli 49, 50. *
    (bkz: çocukluk anıları)
    #2044791 (CRAnium, 31.07.2007 16:50 ~ 16:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ali ve veli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali ve veli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali ve veli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ali ve veli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lasciatemi cantare » eti cin » avea acil cikis servisi » ebuddy com » bedri dilsad » montofon » celik in ataturk sarkilari » gecici plaka » vurun dalgalar » mizansen » sabu » ilginc insanlar » emre belozoglu nun milli takim kaptani olmasi » yemekteyiz » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » latife hanim » manavgat lisesi » tam idrar tahlili » sirf vatanini kurtardi diye ataturk u sevmek » oyuncehennemi com » cerkezkoy » tesekkur eden moderator » kara sevdamsin » proleterya » por do sol » kapali ulan » action team karizma » when i dream at night » sozluk beni eglendir lan allahsiz » gotu basi dagitmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » youtube a girme yollari » middlesbrough » chat up » cilumbur » insan gozu » ironi dedigin nedir ki gulum » sarp » uludag sozluk » lamb of god » gercekgundem com