ali taner baltaci 

kapat
  1. hokkabaz filminin yönetmeni. ilef mezunu. ayrıca organize isler filminde 1. yönetmen asistanıydı.
    #766059 (amoresperros, 23.10.2006 03:19 ~ 03:20)

© 2008 - uludağ sözlük

ali taner baltaci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ali taner baltaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali taner baltaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» berksoy » b segmenti » orhangazi ogretmen eyup topcu anadolu lisesi » kizlari itici yapan seyler » buyuk ejder » yonetim uyuma taraftara sahip cik » family portrait » metal » karma dedikce inadina karmak » uzaylilara inanan kor zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci