ali samiyen stadyumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. samiyen
  2. fb nin ali samiyen de sampiyonlar ligini kazanmasi
  3. san siro stadyumu
  4. varsak stadyumu
  5. ataturk stadyumu
  6. el vakrah stadyumu
  7. yevlax stadyumu
  8. tbmm akp stadyumu
  9. teladan stadyumu
  10. ticha stadyumu

© 2008 - uludağ sözlük

ali samiyen stadyumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali samiyen stadyumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali samiyen stadyumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » kemal sunal replikleri » edidir edi » kesif sanrilari » yasak kadin » en cok entry giren yazar » yeni bir yol gerek » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » kadinlarin benzetme meraki » knut hamsun » got atmak » bir turk olarak kurtlere soruyorum » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » bobby tatketcap » gulsen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran baslik yonlendirmeleri » zollinger ellison sendromu » the dreamers » sabahat akkiraz » kristal viyole » 1232 » endojen depresyon » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » ferber » toplumda hic falsosu olmayan insan » yaprak dokumu » 0 km kadin » ayse aziz » penis bankasi » sizoid kisilik