ali riza ertan siir odulu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali riza ertan
  2. cemal sureya siir odulu
  3. attila ilhan siir odulu
  4. akdeniz altinportakal siir odulu
  5. behcet aysan siir odulu
  6. behcet necatigil siir odulu
  7. yasar nabi nayir siir odulu
  8. omer faruk toprak siir odulu
  9. ceyhun atif kansu siir odulu
  10. akdeniz altin portakal siir odulu

© 2008 - uludağ sözlük

ali riza ertan siir odulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali riza ertan siir odulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali riza ertan siir odulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» richard trenton chase » elektra » beyaz show » yaran msn iletileri » borsa dusunce uzulen yurdum insani » koprofobi » feridun duzagac » yanlis anlasilmis sarki sozleri » dalgali uzun sac » yurtseven kardeslerin en kucuu » zerrin ozer » gulyabani » barla » enkoprezis » kadinlarin benzetme meraki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » czech national basketball league » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » blue card » enflasyon dustu diye sevinen issiz » sedatifler » turkmenistan milli futbol takimi » eski sevgiliye takmis yazar » epilepsi ile orgazm » halklarin kallesligi » tatar » art of fighting 3 the path of warrior » uludag sozluk moderasyonu » kaan kural » telefonunu vermeyen sevgili » rockbursa