ali nesin 

/ 2
kapat
  1. bir gün gecenin bir vakti ders çalı$ıyormu$ ali nesin. derken dışarda bir sarho$ nara atmaya başlamı$; ali nesin de "bir uyarayım bari" demi$; çok rahatsız olmu$ çünkü...
    neyse çıkmı$ dı$arı ali nesin...uyarmı$ "abi çok ses yapıyosun ders çalı$amıyorum" gibisinden...
    bunun üzerine sarho$ adam, ali nesin'in burnunu ısırma suretiyle koparmı$...
    hemen hastaneye kaldırmı$lar, burnu yerine dikmi$ler...
    (valla billa bi gazetede okumu$tum bunu ama hangi gazeteydi onu da hatırlayamıyorum. yaa öyle i$te. vapurlar filan.)
    #2952005 (sidikli, 05.02.2008 00:59)
  2. özgürlük kelimesinin anlamını kavramış kişilik. tebrişk ediyoruz.
    #2952045 (engineer, 05.02.2008 01:07)
  3. aziz nesin'in oğlu;
    http://universitedeozgurluk.blogspot.com/ sitesinden ulaşılabilecek üniversitede özgürlüğü savunan öğretim üyeleri arasında ismi görülmektedir.
    #2952085 (raindrop, 05.02.2008 01:13)
  4. son olan türban davalarından sonra kardeşi ahmet nesini daha çok sevdiğimi anladığım adam.kardeşininde dediği gibi babasının düşünceleriyle ali nesin'in düşünceleri galiba uyuşmuyor,galiba aynı yolda değiller.
    #3034171 (iSyaN, 20.02.2008 13:06)
  5. babasının kemiklerini sızım sızım sızlatmıştır diyenler tarafından, kraldan çok kralcı dalkavuklar tarafından döneklikle suçlanan adam. sapla samanı karıştırmadan özgürlükleri savunabilme cesareti gösterebildiği için bağışların bıçak gibi kesildiği vakfın başkanı. matematik profesörü, matematik köyü kurucusu, şair yazar, ressam... farklı inançlara sahip olmamıza rağmen büyük saygı duyduğum şahsiyet.

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=675749 *
    #3256145 (soytari, 11.04.2008 01:50)
  6. milli egitim bakanligi'nın, işlevsizliği yüzünden lağvedilmesi gerektiğini söyleyen, haklı kişi.
    #3256530 (beat, 11.04.2008 09:48)
  7. kendisi sosyalist dünya görüşündedir ve ateisttir. türban hususunda yapmaya çalıştığı şey ise sadece yanlış zamanlamadır. akp zihniyeti varken olmayacak bir iş yapmıştır.

tek üzüntüm bu yüzden nesin vakfi'nın zarar görmesidir. hayır bağışlarını kesip ''git fethullah'tan iste.'' diyenler hiç mi düşünmez o çocukları? ateist ve sosyalist bir adamın yobaz olabileceğini ve fethullah'la bir alakası olabileceğini nasıl bir zihniyetin üyesi olup düşünmüştür bu insanlar acaba.

ayrıca zaman gazetesi kendisi ve vakfı ile igili saçma sapan haberler yaparken birden büyük bilim adamı demeye başlamıştır. işte hocam biz bu ikiyüzlülüğe karşı senin kadar iyi olamıyoruz. en iyisi sen de olma.
    #3499565 (meredith, 05.06.2008 22:08)
  8. babasını öldürmeye çalışan köktendincilere özgürlük adı altında destek çıkan neoliberal.
    #3928993 (david addison, 07.09.2008 11:06)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

ali nesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali nesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali nesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alaydim elin elime » uludag sozluk hakkinda ne dediler » iliskilerde yas farki » fatih terim » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » asimo » galatasaray ve besiktas kardesligi » silent running » righteous kill » am suyu » webcam acip tras olmak » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » aleksimiti » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » cek git bebegim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » classy goth » neil gaiman » cunku esegin zikinden dolayi » hadi uyuyalim » uludag sozluk moderator secme ritueli » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » hell s kitchen » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » ketoral sampuan » iki telefon kullanmak » you don t care about us » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » michael paget » sevgilinin olmesi » mulayim