ali mektebi 

kapat
  1. belli bir yaşın üzerindeki kişilere okuma yazma öğretme amacıyla açılmış okullardır. adı ali gel geyiğinden türememiş, âli mektebi olan ismin halk arasında bu şekilde söylenegelmesi sonucu türemiştir.
    #389057 (ozz le grand, 01.07.2006 10:52)

© 2008 - uludağ sözlük

ali mektebi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali mektebi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali mektebi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prisoner » yemek sodasi » annebenpenguenoldum » prevalans » glock » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » damdaki okuz » evren bir saka mi » var misin yok musun » ogrencilik gunleri » balos kalesi » zeka » kleptomani » gulce » vecit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » infantisit » bulvar gazetesi » yugoslav faulu » vanti lator » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » gece evden gelen garip sesler » solculari taniyinca sagci olmak » prozopagnozi » ben seni arkadas olarak goruyorum » hela yerine bela diyen yasam formu » benzemez kimse sana » munchausen sendromu » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » ats iki » pkk hakkari den elini cek