ali kirkar 

kapat
  1. değerli bir eğitimci, sanat yönetmeni.
    şu anda gsl'de öğretmenlik yapmakta.
    (yasakani, 03.10.2006 09:19 ~ 16.04.2007 22:38)
  2. http://www.baaloy.com/index.php?page=index2.htm

şu sıralar oynadığı bir film ile gündeme gelicek olan tiyatro aktarı. * *
    (s o t, 09.10.2006 11:51)
  3. lisede * dersime gelmemiş olsa da her tarafından karizma aktığını düşündüğüm, bilimum mitinglerde, karşı festivallerde * yerini alan değerli bir insan.
    (guilt and regret, 31.12.2006 22:38)
  4. iyi adamdır ancak çok bi' bilir her şeyi. öğrenciye değer verip, onların söylediklerini dinlemedikçe galatasaray'da tutunamayacaktır.
    (yasakani, 04.07.2007 01:07 ~ 01:08)
  5. Ali Kırkar Hocam, gsl'de Türk Edebiyatı ve Dil ve anlatım derslerine gelmektedir. Bir kelimeyi anlatmakta zorlanıp bulamadığı vakit hemen bir yenisini üretiverir. Geçenlerde ''oluş'' demişti. Kendisi devrimci kişiğiliyle sevilir, sayılır.
    (leserpentnoir, 08.10.2007 20:37 ~ 20:38)
  6. galatasaray'daki herkesin ayrı ayrı saygı duyduğu az hocadan biri.*
    (lord henry, 09.05.2008 20:43 ~ 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adnan polat » oumar » she s a rainbow » en begenilen yazar nickleri » hakan sukur » berivan tapan » sagci erkek solcu hatun beraberligi » kocaklama » michael romeo » annelerle girilen komik diyaloglar » bir turk dunyaya bedeldir » money » uluslararasilasma » joker » haskoy » text adventure » kuzu bayrami » ceyhun gulselam » too many connections » milli ornek » dr 90210 » sivasli nin tarihi eserleri » scorpion » daniel day lewis » seyh ahmet cam nameti » lions » ketcapli pilav » kas yaparken goz cikarmak » fisfis ismail in oscar almasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa