ali kirca nin artik yaslandigi gercegi 

kapat
  1. tanım: ali kırca nın artık yaşlandığının göstergesidir.
    önceden beyazdı saçları. hep beyaz saçlı gördüm ben bu adamı. ama dün şöyle bir baktım da dudakları hafif eğrilmiş, elleri tir tir titremekte, yazık lan.
    #3619276 (lolita lempicka, 04.07.2008 16:29)
  2. filmdeki performansını yeterli bulmayan sevgili seyircilerin takdiri.
    #3619280 (tu kaka bana, 04.07.2008 16:29)
  3. geleceğin halit kıvanç' ı olma olasılığını güçlendiren bir önermedir.
    #3619289 (thelastturc, 04.07.2008 16:31)
  4. dün akşam program'da fethullah gülen'e " sümüklü " denmesi üzerine çıkan tartışmada konuya hakim olamaması ile daha da ortaya çıkan durum.
    #3619294 (rosava, 04.07.2008 16:32)
  5. "boğa gibi maşallah" şeklinde karşı çıkılası önerme.
    #3619297 (hoyrat hayalet casper, 04.07.2008 16:33)
  6. gri saçları ile bu gerçeği kabullenmesi gereken kişidir.
    #3619313 (audio, 04.07.2008 16:35)
  7. kabul edilebilir bir gerçektir. ama yine de enerjik olduğuna tanık olanlar vardır. ekrandaki bitkin görünüşünü, yorgunluğuna yormakta yarar var. kolay değil.
    #3619342 (sandalye, 04.07.2008 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

ali kirca nin artik yaslandigi gercegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali kirca nin artik yaslandigi gercegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali kirca nin artik yaslandigi gercegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sanrisal bozukluk » julius wilhelm richard dedekind » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » koprofobi » fuksasyon » betimle beni behcet » hic bizimkini yediniz mi » osman pamukoglu » askta cok ince hesaplar yapmak » rusya tarihine keyfi bir bakis » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » rtuk » poison » izmir bilir ya » zombie attack » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozlemek » lynyrd » yemek yemeyince karnim acikiyor » keyifsiz aninda entry girmek » disko krali » indian » ulseratif kolitis » mirkelam » folie a deux » makyo » turk olcu birimleri » destina » popstar alaturka » seovi » ucuzlere verilebilecek isimler