ali ersin kelleci 

kapat
  1. red ve yeni harman dergilerinde yazan, üniversite öğrencisi. yazın hayatının parlak geçeceğine inandığım arkadaş.
    #2967917 (oraklacekicledevrim, 07.02.2008 22:49)
  2. ersinse iyidir.
    #2967970 (ersin, 07.02.2008 22:58)
  3. girgir dergisinde mişli geçmiş zaman adlı köşeyi yazan, gırgırın yeni olmasına rağmen espileri çok eski ve klişe olan yazar.
    #3344338 (rauf, 01.05.2008 19:09)
  4. girgir'da kelle paca isimli köseyi yazan ve yaran adam.
    http://www.renkhaber.com/...sin_Kelleci.71/Kelle_Paca _(1)/7852.html
    #3880688 (otistikabi, 28.08.2008 01:34)
  5. leman dergisine gecen ve kantin geyikleri isimli köseyi yazan mizahcı.
    #4059003 (hayko cepkinin gozleri, 07.10.2008 21:46 ~ 21:47)
  6. ali ersin kelleci'nin çok kötü bir yazar olmasına rağmen neden bu kadar fazla reklamının yapıldığını anlamış değilim. gırgırdaki köşeleri çok kötüydü. lemandaki kantin geyikleri köşesi de çok kötü. ben birazcık renkhaber ve alevionline'a yakınlığından ötürü böylesine şişirildiğini düşünüyorum. yoksa mizahtan, zekadan ve hicivden bu kadar yoksun birinin mizah yazarı olma iddasını başka türlü anlayamıyorum.
    #4060507 (rauf, 08.10.2008 07:20 ~ 07:21)

© 2008 - uludağ sözlük

ali ersin kelleci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali ersin kelleci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali ersin kelleci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin » sozumona » goncourt akademisi edebiyat odulu » star ana haber » what the fuck is that » osman pamukoglu » jean paul sartre » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » ali ibrahim savas » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » be with you » moderasyon » ask ukte doldurur » age of mythology titans » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » requiem for a dream » yaran entryler » kuresel finans krizi icin cozum yollari » galleria » ib » oleceksin kopek » metroda kitap okuyan artist » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » niccolo paganini » agzini yalamak » hayattan sikilmak » sagopa dan baskasini tanimam abi » evrim teorisi » sizin dininiz size benim dinim banadir » ask susturur