ali dayi 

kapat
  1. kanal d de bir zamanlar yayınlanan dizinin adı.
    #886428 (adini unutan adam, 20.11.2006 20:40)
  2. dialogları ile yaran dizi. yazları tekrarları gösterilir. hatta şu an bile dmax'ta gösteriliyor olabilir.
    #886783 (muhasebeye giris, 20.11.2006 21:46)
  3. potansiyel okul servisçisi ismi.
    bizim okulda iki tane var. bir tanesi ile ben gitmekteydim. ve kendisini şu unutulmaz cümlesi ile hatırlarım.
    +hepinizi tek tek evinize mi bırakacağım çocuklar.
    #3961493 (kanye, 14.09.2008 13:09)
  4. bir cizgi karakterden esinlenerek yapıldıgını zanettigim dizi.* insan bu kadar mı zorla espiri yapar.hiç hoş değil.*
    #3961503 (summoning, 14.09.2008 13:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ali dayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali dayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali dayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emo tayyip » kurtlar vadisi pusu » riddle of steel » ders calismayan ogrenci » nikon d90 » ethernet karti » turk zall » toto tamuz » petit beurre » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » dungeon master » wah pedali » muge » arcadia hellas » pantolonunun dizi atmasin diye namaz kilmayan genc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gormeden asik olmak » the richest man in bayburt » gs » bizim evin halleri » asik olmak » furkan ozcoban » hurriyet in turbanli kizin bacaklarini teshiri » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » yaran mackolik com yorumlari » turk silahli kuvvetleri » ece temelkuran » kizkaciran damat » mustafca » wonda why they call you bitch » eskici