ali coskun 

kapat
  1. Hükümetin en pasif bakanlarından biri olarak gördüğüm fakat çıkaracak olan yeni yasal düzenleme ile pasif kalmasını, yetkisini bu denli futursuzca kullanmasına terih ettiğim hükümetimizin bakanımtrak sahsı.(bkz: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/5786141.asp)

Söz konusu yasa değişikliğine göre, yapılan sık indirimler yüzünden tüketicinin kafası karışmaması için firmalar yılda en fazla iki kez indirime gidebilecekmiş. Serbest piyasa ekonomisine vurulan bu darbenin, tüketiciyi ne kadar zarara uğratacağını idrak edemeyen bakanımızın, üstüne bir de tüketiciyi kolluyoruz martavalları ile tüketicinin kafasını acaba kim karıştırıyor sorusunu kendisine sorması gerekir diye düşünüyorum...
    #1262846 (liberla, 05.02.2007 21:25)
  2. basin odulleri 2007 töreninde, 8 mart'ın anlam ve önemi hakkında anlattığı fıkra ile beni benden alan yurdum insanı.

--spoiler--
    Yabancı bir grup Erzurum'a gitmiş. Burada erkeklerin kadınlara verdiği değeri görünce çok şaşırmış. Anadolu'nun bir çok yerinde kadınlar bağda, bahçede, tarlada ellerinde kazma, küreklerle gezerken, erkeklerde ağızlarında sigara tütürüyorlarmış, ancak Erzurum'da bunun tam tersi görüntüler varmış. Kadınlar önde yürürken, erkekler kazma küreği sırtlanmış arkadan geliyorlarmış. Yabancı grup, Erzurumlu ağalara bunun nedenin sormuş. Ağalar; 'PKK mayın döşemiş de kadınları o yüzden öne sürüyorlar' diye yanıt vermiş.
    --spoiler--

gülelim mi ağlayalım mı. ?
    atilla koç'u, hüseyin çelik'i derken şimdide ali coşkun'u ..
    kultur bakanı, milli egitim bakanı derken şimdide sanayi ve ticaret bakanı ..
    (bkz: hanım koş geç önüme)
    #1393067 (roulette, 09.03.2007 17:39 ~ 17:42)
  3. sanayi ve ticaret bakanı. konuşma kabiliyeti süper olan!! şahsiyet.
    kültür bakanı, maliye bakanı, milli eğitim bakanı ve şimdide sanayi ve ticaret bakanının standup yapmaları konusunda kampanya başlatılası, ali coşkun'un aklı sıra komiklik yapmaya çalışıp bir torba incirin içine sıçan, sözde 8 mart anlam ve onemi konuşması okunmaya değer.
    #1393095 (mia, 09.03.2007 17:48 ~ 17:54)
  4. bırakın bakan olmayı, milletvekili olacak kapasiteye bile sahip olmayan bir adam. daha konuşmasını bile bilmiyor. bu ulke kimlere kaldi olayının bir başka üyesi. geçtiğimiz sene gazetelerde yayınlanan bir kadın vücut kremi reklamını ahlaka aykırı bulmuştu. sanırım herkesi kendisi gibi sanıyor bu konuda.
    #1417476 (krmyrdsn, 16.03.2007 12:46)
  5. 22 temmuz seçimlerinde milletvekili adayı ol(a)mayan sanayi ve ticaret bakanıdır. * kadir topbas ile ikiz kardeş gibi birbirlerine benziyorlardır.
    http://sp.ibb.gov.tr/WebP...mleri/topbas_coskun23.jpg *
    #1976598 (kilisedeki zangoc, 21.07.2007 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ali coskun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali coskun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali coskun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki pkk lilar » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » street fighter 3 third strike » kendini super seksi sanan erkekler » edidir edi » seviselim mi lan » spa » izmir bilir ya » nerede kalmistik » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » eksi sozluk » deniz harp okulu » zenci » herkes mi sevgilisinden ayrildi » is kadini sacmaligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadin yonetici » tatar mp3 indirir mi ey ogul » turkenmafia » elimde olsaydi » hic gelme gideceksen » tuncelispor » hellas » cocuklarin aglarken vites artirmasi » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » polemik yok mu yahu » atli kovboy » asik oldugunu herkese soylemek » shania twain » bankamatik memuru » cok doluyum sozluk