ali cengiz 

kapat
  1. oyunu da olan guzel bir isim.
    hep merak etmisimdir bu isme sahip olan birinin aldigi tepkileri. adam her iliskiye 1-0 yenik basliyor. ne yaparsa yapsin insanlara yaranamayacak cunku. hakkinda surekli bir onyargi var. "merhaba ben ali cengiz" dedigi anda karsisindaki kisinin yuzundeki tirsmis ifade cok yaralayici olsa gerek. hakkinda yapilan salak sacma espriler yuzunden ne kadar cekmistir kendi bilir. "ali cengiz mi ekiekieki sen simdi cok kurnazsindir haa. aman bizi de tongaya dusurme." seklindeki reaksiyonlarla karsilasmistir her ali cengiz. yapmayin etmeyin bunun obur dunyasi var cehennemi var...
    #1661763 (yozishanko, 19.05.2007 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ali cengiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ali cengiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali cengiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bkm mutfak » takeaway » google la dertlesen insan » husnu cakirgil » nazim hikmet ran » aydemir akbas » osman mumtaz rakmetil » yusuf miroglu ile polat alemdar arasindaki fark » bende hukum sur » senden cocugum olsuna verilebilecek cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci