ali asim balkaya 

kapat
  1. bir dönem adanasporda oynamış kalas forvet oyuncusu.
    #1483511 (isildur, 02.04.2007 16:27)
  2. 1973 doğumludur. adanaspor, akcaabat sebatspor, kahramanmarasspor, karsiyaka ve kocaelisporda oynamıştır.
    #1483579 (mirmika, 02.04.2007 16:51)
  3. en şiirsel isme sahip futbolcu.

bi bakın nasıl da ağzı dolduruyor "ali asım balkaya" diyince sanıyorsunuz ki bir ryan giggs, bir emmanuel petit ama öyle bir futbolcu değil kendisi.

uzun boyu, hantal vücudu ile rakip defansın korkulu rğyası değil aksine pembe rüyalarını süsleyen bir forvetti ali asım.

ben inancımı koruyorum. bir gün arkasında krilov, yanında atakan, sol açığında altan oynarsa tekrar başarılı olabilir. hatta o gün kırmızı kar da yağabilir, ya da can bartu fenerbahçe yi beğenebilir.

(bkz: işte biz o gün tükeneceğiz)
    #1616226 (avedis, 07.05.2007 01:20)
  4. enteresan, kaliteli ve komple bir futbolcudur. ağır olduğu için eleştirilir ama bir futbolcu için fazla uzun boylu olduğundan, (yaklaşık 1.90-1.92) 1.65'lik futbolcu kadar hızlı olması beklenemez. sol bekten sağ açığa, süper ligden üçüncü lige nerye koyarsan koy aynı hırs ve iştahla oynar. adanaspor taraftarının "psikopat ali"sidir. çok sevilir. maç sonlarında (tabi eğer sonuç lehte ise) tek başına, her -tribüne ayrı ayrı- kollarını iki yana açarak koşup "kartal veya tayyare şov" diyebileceğimiz bir gösteri sunar.
    #1633276 (comandante, 12.05.2007 00:23 ~ 00:24)

© 2008 - uludağ sözlük

ali asim balkaya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ali asim balkaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali asim balkaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ebay » volkerball » atm vs tsk » fatima spar un die freedom fries » mcdonald s in basortululeri kovmasi » aha ben de geldim » hayal kirikligi » zora neale hurston » ozlemek » biedrins a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci