ali ali efendi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. merkez efendi neden merkez efendi
  2. efendi 2
  3. efendi
  4. efendi efendi
  5. co efendi
  6. bay efendi
  7. said efendi
  8. sih efendi
  9. iki dakika efendi ol
  10. yahudi efendi

© 2008 - uludağ sözlük

ali ali efendi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ali ali efendi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ali ali efendi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gay » buhurizade mustafa efendi » duygulari serbest birakmak » umut sarikaya tipi mutsuzluk » eski sevgiliyi aramak istemek » selam ederim » niye cattin kaslarini » seni seviyorum demekten korkmak » east for west » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » insanlarini begenmedigi sehre atom bombasi atmak » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » sana degmez » sunni » adamotu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » murat ata » july4th » syme » aral ithalat » radyo uludag » test cozerken muzik dinleyen hoduk » ertugrul saglam in istifa etmesi » tolga zengin » objebi » nihat koray » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » bahriye ucok » dell inspiron 1318 » necati bilgic » mehmet eren