algilanagelmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. algi
  2. algi kapilari
  3. algi kurami
  4. toplumsal algi
  5. secici algi
  6. algi yetersizligi
  7. algi esigi
  8. butunluklu algi
  9. algi yanilmasi
  10. sosyal algi

© 2008 - uludağ sözlük

algilanagelmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. algilanagelmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu algilanagelmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kilic usurmek » egina » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » kemal unakitan » maltepeli aslanlar » cahil » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » 1971 » yasar okuyan » uludag sozluk hakkinda ne dediler » basliklari alt alta okumak » enderun sevgiler » ravza » 20 watt » disfazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » engin ceber » physiologic autogynephilia » i saw her standing there » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » durmak yok eksilemeye devam » yasamsal tespitler » don demeyi unuttum » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » erhan goksel » anterograd amnezi » anlik » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » araf » vedad ibisevic » sesli dusunuyorum ben