alfa romeo 147 

kapat
  1. tasarımıyla büyüleyen alfa modelidir.
    #1738943 (Bohemian Rhapsody, 08.06.2007 00:52)
  2. Alfa Romeo'nun kompakt sınıftaki yapıtıdır.
    suadiye Birmot'da bir zamanlar GTA versiyonu olan Alfa modelidir. Sesi inanılmazdır.
    #1739164 (Kermit, 08.06.2007 01:56)
  3. MODELE iki adet özel seri eklenmiştir. biri blackline diğeri ise collezione.

(bkz: alfa romeo 147 blackline)
    (bkz: alfa romeo 147 collezione)
    #2656345 (beyazyelkenli, 03.12.2007 01:06)
  4. neredeyse 8 yıldır piyasada olmasına rağmen yaşını belli etmeyen araba. biraz makyajla belki 2-3 yıl daha çıkarır diye düşünüyorum.
    #3871240 (anything is possible, 26.08.2008 01:39)

© 2008 - uludağ sözlük

alfa romeo 147 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alfa romeo 147 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alfa romeo 147 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» passage to the reaper » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » kadinlari hamile birakan enteresan olaylar » dunya sikine minare gotune » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » kilic usurmek » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » turk sanat muzigi » nefes alamamak » anozognozi » instituto cervantes » anne niye beni erkek dogurmadin » duran toplarin usta ismi » otme bulbul » birlikte olecek miyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulent uygun » cmylmz » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » omer toprak » neset ertas » cok eski sevgilinin aramasi » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » you don t mess with the zohan » insanin basina gelebilecek en kotu olay » dokunup kacan kucuk cocuk » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » silent running » cryptopsy » debit note