aleykum selam 

kapat
  1. farzdır. selam vermek* sünnet, almak* ise farzdır.

sonuç: birisi "selamun aleykum" derse, "aleykum selam" deyiniz.
    #566923 (keserim ulan topunuzu, 22.08.2006 19:45)
  2. öncelikle (bkz: selamun aleykum/#3913478)

müslüman elflerin selam kabul etme cümlesidir. eski elf lisanındaki meali "telaşlanma mümin kardeşim ben de müslümanım kafir köpek değilim bana tip tip bakmana gerek yok" şeklindedir.
    #3913488 (Slayerized, 04.09.2008 04:07 ~ 04:08)

© 2008 - uludağ sözlük

aleykum selam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aleykum selam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aleykum selam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» usgs » imlec » vakko » fasistcan » okula ara vermek » jazzamor » kuran i kerim » paris metrosu » tsk ya camur atmak » sir isaac » alternativa » izmir » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » kitap yazip bastirmamak » cok pis le baslayan laflar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » tobias beecher » rutkay aziz » iphone 3g » roshan » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » baba nasihatlari » ohsss » esen » fringe » edip sharabi » cocukken yapilan salakliklar » the unforgiven » ros asana