alexander johnson 

kapat
  1. nba'da memphis grizzlies takımında oynayan, 2,06 lık çaylak 4 numara.
    #1216255 (impayatoy, 27.01.2007 13:17)

© 2008 - uludağ sözlük

alexander johnson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alexander johnson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alexander johnson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cahillikler kitabi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ismail saib sencer » nuri alco theme » como el agua » ilk ucan balon » i wanna be your man » kuresel isinmanin yararlari » drunk mail » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » ninjutsu » the midnight meat train » bekliyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » jack bauer vs polat alemdar » kizilmaske » jesus christ propogandasi » olmek istemek ama olememek » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » yahudinin tahta kilici » imkb » gossip girl » bolubeyi » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » bostan » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » kadinlari anlayamamak » amo felicitas