alexander hacke 

kapat
  1. crossing the brigde belgeselindeki hikayeyi, şehrin ahengini hiç bozmadan bize aktaran şahıs. duman ın istanbul live performansındaki hareketleri çok itici, yapmacıktır belirtmeden edemedim.
    #432846 (fütursuzca, 17.07.2006 00:08)
  2. einsturzende neubauten grubunun bascısı.
    #436030 (aflterxosruanrgise, 17.07.2006 23:22)
  3. istanbul hatirasi belgeselinde görev almak için almanya'dan turkiye'ye gelmiş kişidir. hiç turkce bilmediği halde fatih akinyardımcılığında güzel bir sunum yapmıştır. birçok kişi, siya siyabend i, aynur'u onunla tanımıştır.
    #631516 (darwen, 13.09.2006 17:07)
  4. duvara karşı film müziklerini de hazırlayan müthiş insan. hele ki albümde bir tract vardır ki bu adamın elinden çıkan nefistir. bir de crossing the bridge de sezen aksu yla düeti vardı ki asla unutulmaz.
    #837053 (sayid jarrah, 09.11.2006 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

alexander hacke başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alexander hacke ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alexander hacke nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet simsek » ricky martin in kokainden olmesi » world of gypsy music » sozlukteki fenerbahceliler » samimiyetsizlik » necati bilgic in mhk baskani olmasi » super mario nun cocugu olmak » how i met your mother » turkofobi » cete savaslari » hagi vs hami » hop hop yukari » birol guven in lost senaristi olmasi » shaggy oldu dedikodusu » majdanek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » egitim zaiyati » gislaved » sol » hile i seriyye » copu almaya gelen kapiciya nah cekip takla atmak » zekeriya beyaz » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » gammazim ben » yazar » kurt ve turk diye bir seyin olmamasi » harp uzerine » tandir ekmegi » nakajima ka nate » sevgiliye hitap bicimleri