alex tintaru 

kapat
  1. direc-t grubunun basçısıdır. moldavyalıdır.
    1983-1991 yılları arasında Sergey Rahmanninov Müzik Lisesi'nin piyano bölümününde,
    1991-1993 yılları arası Stefan Nyaga Müzik Koleji'nin piyano ve kontrbas bölümününde öğrenim görmüştür.
    1998 yılında M. Solokov Açık Pedagoji Üniversitesi'nin Müzik Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur.
    şimdilerde studyo la da çalışmaktadır ve özel bas gitar dersi vermektedir.
    #738311 (zlatan1937, 15.10.2006 00:21 ~ 19.06.2007 08:02)
  2. dorian'ın basçısı.
    #744009 (derberker, 16.10.2006 13:47)
  3. crystal shit, cripless, fuctory ve vid sbuko gibi gruplarda da çalmış basçı.
    #1788510 (abberline, 19.06.2007 03:39)

© 2008 - uludağ sözlük

alex tintaru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alex tintaru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alex tintaru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luthien » lupelius » karma ekonomi » cadii » paraphilia » yanma odasi » rtuk » anilingus » hayat ne cabuk geciyor » canim seninle oynamak istiyor » pirpir » disforik duygudurum » axxo » dinsizlesiyorum muntazaman » 311 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk hakkinda ne dediler » milli cenabet partisi » tutunamayanlardan » islam channel » shawne williams » dilber kocarslanli » ikiyuzlu ateist » babayi ukulele calarken yakalamak » dusunce akimi yavaslamasi » baska marketin posetiyle markete giren kisi » ugur demirpehlivan » el yikarken tuvaletin gelmesi » dafne » vicortus » hebokobe