alex pinardi 

kapat
  1. cm 2000/2001'in atalantalı gizli yıldızlarından birisi...

attacking midfielder right/left/center'dı atalanta'daydı ve sezon başında 5 milyon pound'a düşük görünen özellikleriyle alınır, bir sezon sonra hayvanlaşan özellikleriyle satılmaya kıyılamazdı...

hangi takımı çalıştırırsanız çalıştırın; gelip, takır takır oynuyordu. öyle de mütevazi, öyle de parada şöhrette gözü olmayan, "mutlu olduğum yer dünyanın en güzel yeridir" tadında yaşayan insandı. önce insan, sonra oyuncu...

(bkz: cm nin gerçek hayata etkileri)

not: al-pi... [böyle derdim ona :(] senden 2000/2001 sezonundan beri haber alamıyorum... eğer bu yazıyı okuyorsan bana ulaş... ronaldinho, miroslav karhan, çoluk, çocuk perişanız...

menajer'in redwine.
    #2487174 (redwinemania, 18.10.2007 23:21 ~ 19.10.2007 08:30)

© 2008 - uludağ sözlük

alex pinardi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alex pinardi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alex pinardi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» top models » cotillion » gelin cicegi » havva yilmaz » kizkaciran damat » butun gece » sigarasizlik » yaratici msn iletileri » deryali gunler » tv de zapping yapmaktan hic program izleyememek » doktorlar » bu dunyada kimse pasa degil padisah da » empati » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » tff ikinci lig » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kelebek » acz ve fakr » cumlede gizli ibneyi bulmak » annelerin ciglik atmasi » sac dokulmesi » haberin yok oluyorum » 1000000000000000000000000000000 » zinani » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » yaran laf sokmalar » texas katliami » islam » andrew divoff » araba ittirmek » 31 ekim 2008