alevilik tartismalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alevilik
  2. alevilik hz ali yi sevmekse
  3. alevilik turkmenlik
  4. kurtculerin alevilik anlayisi
  5. alevilik hz ali yi sevmekse ben de aleviyim
  6. ilkel ve pagan bir alevilik
  7. alevilik bir mezhep degildir
  8. alevilik veya sunnilik
  9. ogrenci evi tartismalari
  10. alevilik niye hala bir mesele ki

© 2008 - uludağ sözlük

alevilik tartismalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alevilik tartismalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alevilik tartismalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» newid » the dark knight » crzytarantla » barack obama » boyundan opmek » urfa dan polatli ya cagirilip ac birakilan isciler » egzozcu » racing santander li basi acik » sakir uysal » fenerbahce nin kadikoy de uefa kupasini kazanmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games