alevi kurtler sunni kurtler 

kapat
  1. alevi kürtler prof.dr. yusuf halaçoğlu'nun açıklamaları göz önünde bulundurulursa ermeni kökenlidir. aşırı sol örgütlere militan yetiştirmeleri, devlete karşı anarşist faaliyetler gerçekleştirmeleri ile bilinen topluluktur. halkların kardeşliği safsatasını bol bol kullanıp askerimize pusu kurarak dağdaki pkk populasyonunun eleman açığını giderirler. devletin yardım elini her zaman havada bırakmışlardır.

sunni kürtler ise doğu ve güneydoğu anadoluda türkmen kökenli aşiretlerden müteşekkildir. aşırı milliyetçilerin maalesef görmezden geldiği ve ötekileştirdiği sessiz bir çoğunluktur. devletin yardım elinden en fazla istifade ettirilmesi gerekn kesimlerdendir.
    #2359632 (gonusma lan, 22.09.2007 11:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alevi kurtler sunni kurtler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alevi kurtler sunni kurtler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alevi kurtler sunni kurtler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alevi kurtler sunni kurtler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » askeri terimlerden nefret etmek » yuce elfler » malcolmriver » cocuklarla girilen diyaloglar » les retrouvailles » sifilis » inandigi dinin kitabini okumayan insan » oracle night » erkan ogur » ask i virane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » john howe » metal damage » yogurt yapmak » kenneth waltz » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » pilava sos onerileri » hrant dink » cocukken yapilan salakliklar » menemen garaj minibusleri » niyazi serhat akin