aletle yapacagin isi elinle yapma 

kapat
  1. genel atölye uyarı levhasıdır.
    kullanım alanı geniştir, birçok yurdum öğrenci evinin duvarında kendine yer edinmiştir, çok yerinde bir uyarıdır.
    #1958639 (arpaci kumrusu, 18.07.2007 09:45)

© 2008 - uludağ sözlük

aletle yapacagin isi elinle yapma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aletle yapacagin isi elinle yapma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aletle yapacagin isi elinle yapma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran dilenci diyaloglari » pkk nin lider kadrosu » varsani » otomatizm » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » talabani barzani ocalan liderimiz » hepimiz eski sevgiliyiz » yilmaz ozdil » disgrafi » radyo limon » isten eve donmus baba davranislari » lavabodan eski sevgili cikmasi » anadolu rangers » 314 » pesin edit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » faik turun » sec bakalim » izmir turkuleri » desmodus rotundus » spa » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » gammaz olmak icin gerekenler » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » ali kirca » kinder supriz karpuz » agony » dam ustunde un eleyen eski sevgili » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » bak su yumurcaga