alemin krali 

kapat
  1. gece alemlerinde aranan adam, en koyu muhabbetlerin insanı, alemlerin taçsız kralı.
    (asiti kaçmış kola, 26.05.2006 10:23)
  2. (bkz: alem buysa kral cimbom)
    (arjen robben, 26.05.2006 10:24)
  3. alemcilerin kendi aralarında ağız birliğiyle seçtikleri delikanlı kişi
    (enterezan, 26.05.2006 10:25)
  4. besiktas takımı sahaya çıkacakken atılan slogan.
    (bkz: alemin krali geliyor)
    (salca, 26.05.2006 10:26)
  5. kim attı kraL attı!
    kim attı tabii ki kraL...
    (bkz: hakan sukur)
    (voLcan, 26.05.2006 10:26)
  6. galatasaray.
    (seni sectim pikacu, 03.01.2008 22:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» most improved player » www siznezaman akillanacaksiniz com tr » tantuni » begenemedin mi lem panyonco » kiyamet gunu gazete mansetleri » the sims 2 castaway » bediuzzaman said nursi » insan bunyesine en agir gelen muzik » engelliler guzellik yarismasi » harikulade » unlulerden duymak istenilen sozler » kitap » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » mustedric » pertek in tarihi eserleri » yol arkadasim » uludag universitesi muzik festivali » old yellow bricks » kuzey isiklari » adobe photoshop cs4 stonehenge » kaspersky antivirus 2009 » yengec dansi » mantiksiz » seklem » milano » adiyaman in tarihi eserleri » amy lynn lee » iyilik ve kotuluk » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa