alem buysa kral cimbom 

kapat
  1. bundan yaklaşık ben diyim 10, siz diyin 15 sene evvel mahsun kirmizigul şarkıcısı tarafından "alem buysa kral benim"' şarkısının galatasaray'a uyarlanmış halidir. o yıllar mançester maçları falan vardı, onun için bestelemişlti sanırsam.
    #278136 (arjen robben, 25.05.2006 20:32 ~ 20:40)
  2. (bkz: alem buysa kral sensin)
    #278145 (ben-sen-o-biz-siz-onlar, 25.05.2006 20:37 ~ 26.05.2006 11:01)
  3. sözleri şöyle olan şarkı:

sarı kırmızı rengimiz, şampiyonluk hedefimiz
    avrupayı titretiriz
    alem buysa kral cimbom, alem buysa kral cimbom

kim gelirse hiç farketmez, kralına boyun eğmez
    bu enerji hiç tükenmez

ne monaco barcelona, gönlum sari kirmizida
    ne moskova barcelona, gönlum sari kirmizida
    aradigim futbol onda

kukreyen aslanim benim, sevincim gururum benim
    olaydir butun gollerin
    #1685351 (arabaciarabayatasget, 25.05.2007 17:01)
  4. kro bir adamın '' alem buysa kral benem '' şarkısının galatasaray' a uyarlanmış halidir..

yazık diyor, ve aynı zamanda fenerbahçe' nin bestelerini kıraç,funda arar, athena ve gece yolcuları' nın yaptığını hatırlatıyor, buradan sıvışıyorum...
    #1685461 (peceteye recete yazan doktor, 25.05.2007 17:23 ~ 17:24)
  5. çok samimi bir bestenin sözleridir. her ne kadar komik gelse de samimi olması bunu telafi eder. en azından para için yapmadı bunu başkaları gibi.
    #3587693 (sedating, 27.06.2008 10:12)
  6. "yüz yıl önce doğdu şanlı efsanneee" türünden bir şarkıdan daha yakışıklıdır. ayrıca (bkz: efsane geri dönmüş ne efsanesi).
    #3587701 (bozkiraslani, 27.06.2008 10:17)
  7. yazılışı; "alem buysa kral cimbom" okunuşu; "eağlem bıysa kural cimbom" olan uyarlama.
    #3587703 (hoyrat hayalet casper, 27.06.2008 10:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alem buysa kral cimbom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alem buysa kral cimbom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alem buysa kral cimbom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alem buysa kral cimbom. Copyright of the articles are belong to their authors.

» suveys kanali » hazar com » çadılı hacı yusuf » piczo com » 29 haziran 2008 euro 2008 final maci » 29 haziran 2008 euro 2008 final maci » 29 haziran 2008 euro 2008 final maci » alternatif trafik tabelalari » nevin dolek » braveheart » ben olunce belki vatan sag olur » haydi soyle » paranın kullanım alanları » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsilikl » iyi bakkal kotu bakkal » di li gecmis zaman » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » adana nin tarihi eserleri » adana nin tarihi eserleri » vodafone cep ogrencide tarife degisikligi » sahil » sasirtan fm olaylari » sorulardan sikilan sari cicek » flamenco » format yayinciligi » uludag sozluk gazetesi » erkan yilmaz » triptofan » aciz » akampus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yapilmis en aptalca dalginlik » baymak reklamindaki para hortumlayan pic kombi » obi wan kenobi » drgercek » masturbasyonun zararlari » bedri baykam » yagmur yagarken sevismek » fenerbahceli olmak » muhacir arabasi » aradigin sey bende