alefix 

kapat
  1. yeni bir 4.nesil yazar.
    (peceteye recete yazan doktor, 20.10.2007 15:37)
  2. hoşgelmiştir.
    (don michael corleone, 20.10.2007 15:54)
  3. taze yazar. (#2486902) nolu entrysi üzerine, hoşgelmiş diyorum kendisine.
    (unique270, 20.10.2007 15:55)
  4. 4. nesil hoşgelmiş yazar. yazar 4. nesildir ve hoşgelmiştir. hoşgelen yazar 4. nesildir. *
    (just my luck, 20.10.2007 19:33)
  5. hoşgelmiş yeni yazar.
    (what if, 23.10.2007 23:54)
  6. meslektaşım ve karizmatik adamdır. bu camiada en sevdiğim saydığım abilerimden birisidir.
    (mfatih1, 18.11.2007 18:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» park and ride » seks i izdivac » mad jack the pirate » pondexter » askeri inzibat » saman nezlesi » baba sevgisizligi » carlo emilio gadda » yukari hinzeverek camii » libero » rapidshare » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » en kalitesiz insan » tuncay ozkan » amadeus » converse e conserve diyen zihniyet » leylim ley » a s livorno calcio » long time dead » cevapsiz soru » paul van dyk » wanda rutkiewicz » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » turkculuk » eternal wait » banned from heaven » necip fazil kisakurek » resim ogretmeni » fasist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa