aldin mi guli yi 

kapat
  1. aldin mi babayi sözüyle aynı anlama gelen söz.Ayrıca bu söz kızlara söylendiğinde kızların feci sinirlendiği olur.araştırmalarım sonucunda birçoğunun guli ile penisi eşleştirdiklerini gördüm.

-nuray baksana!
    -efendim canım.
    -aldin mi guliyi
    -pis manyak git başımdan.sen al guliyi.iyyyk.
    #112651 (commodore64, 13.03.2006 12:27)

© 2008 - uludağ sözlük

aldin mi guli yi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aldin mi guli yi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldin mi guli yi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri yi silahsizlandirmak » domaltip bafilemek » eksileri umursamayan yazar » seytan tirnagi » tersten yazmak » norton ghost » kaderimin cv si » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » polat alemdar in eroinman olmasi » ilk hava gemisi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » buralardan gitme » kacik burjuva diyaloglari » ask guldurur » tikky mouse » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » acikan sozluk yazarinin drami » kravat baglamak » selena vs kurtlar vadisi » fleisch » antalya altin portakal film festivali » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » metroda kitap okuyan artist » tovbe » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » su icerken domalan insan » kominist » damat hobbit pasa » kuzey irak » olu evinde seks partisi