aldim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. et aldim direminen
  2. aldim sesini
  3. yasasin c aldim
  4. aldim verdim
  5. abo oskar aldim
  6. seni ezbere aldim
  7. kiraz aldim dikmeden
  8. aldim sehir kizini
  9. ben bu nicki niye aldim ya
  10. anami da aldim geldim

© 2008 - uludağ sözlük

aldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» knut » ntv muhabiri » facebook » posof » zekeriya oz » amele spor » selam ederim » coca cola » sivil itaatsizlik » milan baros » meydanbenim » edu ve deivid arasindaki farklar » ekmek asi » cebinde akrep olan erkek » ankarali namik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogustan lise 2 terk » burdayim » kopek kovalarken ters takla atan insan » kendini bir bok sanan yazarlar » aragones ile kurbanda danaya girmek » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » erdal sarizeybek » fethiye » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » bir » saclari kazitmak » dero birlikleri » the uffspring » ahmet buhan