aldim gazi verdim ayari 

kapat
  1. insanın enerji alımı ve çevresindeki insanlara bu enerjiyi aktarması denilen olay
    #193609 (enterezan, 24.04.2006 11:35)

© 2008 - uludağ sözlük

aldim gazi verdim ayari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aldim gazi verdim ayari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldim gazi verdim ayari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bagerbof » bebek idrari sac a iyi geliyor » istanbul kizlari vs ankara kizlari » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » bayat konsimento » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » silik kutusunun devamli yanmasi » hayvan herif » 1492 conquest of the paradise » kemal unakitan » one way trip » istiklal caddesi » xross media bar » les fleurs du mal » surekli kahve icmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » mustafca » rui pedro dos santos patricio » ethernet karti » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » cumhuriyet halk partisi » gerger » riddle of steel » hayattaki tek hayali mercedesli koca olan kiz » karsi aydin » deniz konsimentosu » yangin ayse » fyodor mihailovic dostoyevski » sagorado