aldiklarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gadasini aldiklarim

© 2008 - uludağ sözlük

aldiklarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aldiklarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldiklarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ehliyet sinavi » yaran ogrenci isleri diyaloglari » zekeriyabeyaz » esekcilik » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » seytan tirnagi » antalya altin portakal film festivali » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » ataturk un bursa nutku » uludag sozluk » wurth » we rise » rs4 rtr 3 evo » coleslaw » pera muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seriatci basketbolcu » mavi tur » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » seviyeli bir sohbete ne dersin » atilla kart » kardes turkuler » fifa 09 daki genc yetenekler » nemfomani » ilk deniz ucaklari » galatasaray amblemi » 300 » kurtlar vadisini torrentden indirmek » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » ve altin portakal gidiyor » onune gelene hakaret eden basbakan