aldi gitti 

kapat
  1. çok güzel bir türküdür, cevdet bağca'da seslendirmiştir ama yasemin göksu'nun yorumu bambaşkadır. ayrıca şarkıdaki solo gitar dinleyeni alııır götürür.
    #806510 (kolibandı, 03.11.2006 00:50)
  2. seyduna türküleri isimli albümde yasemin göksu'nun seslendirdiği türküdür. sözleri:

Baskın yemiş bir evsen dağılmışsan
    Tutuklanmış kitapsan yakılmışsan,
    Bir çift turnaya benzerdi gözleri
    Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım

Aldı gitti neyim var neyim yoksa
    Kalanlarsa yalım yalım yangınsa
    Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa
    Daha çok acıyla yanacak ömrüm
    Daha çok hasretle yanacak ömrüm.

Yaktım koca ömrü zaaflı bir anda
    Yarla baharımı kışlara gömdüm
    Eğdim dağ başımı onun önünde
    Yetmedi ardından bakar ağlarım.
    #1822421 (bukna, 26.06.2007 00:35)
  3. Yaktım koca ömrü zaaflı bir anda
    Yarla baharımı kışlara gömdüm
    Eğdim dağ başımı onun önünde
    Yetmedi ardından bakar ağlarım.

içini acıtıyor insanın .
    #2376848 (sustum, 25.09.2007 12:17)
  4. sigara tiryakisi olmayan bir kimsenin bile tüm gece boyunca 1 paketi rahatlıkla tüketebilmesine sebebiyet veren şarkı(ymış).

Bir çift turnaya benzerdi gözleri
    Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım...
    #2808515 (gonulcelen, 08.01.2008 17:41)
  5. aldı gitti neyim var neyim yoksa
    kalanlarsa yalan yalın yangınsa
    bu can bu bedenden ayrılmıyorsa
    daha çok acıyla yanacak ömrüm

an itibariyle dinlediğim güzel ezgi,yasemin göksu ve de ilkay akkaya tarafındanda seslendirilen seyduna şahrud albümlerinden bir şarkıdır.
    #3067155 (aglasevgiliyurdumagla, 27.02.2008 20:53 ~ 28.02.2008 08:51)

© 2008 - uludağ sözlük

aldi gitti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aldi gitti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldi gitti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daginik yatak » tuncay guney » nesir mukavelesi » terk eden ile terk edilen arasindaki farklar » beni benden aldi diyebilecegimiz seyler » cirkin unluler » teshir etmek » sozlugun kukusu » goldsource » intel xeon 5050 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci