aldatma 

kapat
  1. Muhteşem Sezen Aksu sözleri.
    "Unuttum ne var ne yoksa
    Kötüyü sildim ben sen de sil
    Koca bir masal bu dünya
    Belki de tamamı rüya, bil

Her şeyi affettim çoktan
    Ve çıktım karanlığımdan gel
    Anladım her şey daha az
    Değerli arkadaşlıktan aşktan

Ama beni aldatma
    Kimseyi aldatma
    ihanet onarılmaz
    N'olur aldatma

Acıyor aldatma
    Değmiyor aldatma
    ihanet onarılmaz
    Öldür ama aldatma

Sen benim aynam gibisin
    Ben senin suya yansıyan aksin
    Ayrılık, kavga, nefret, aşk
    Ve gülüm ölüm hepimiz için"

Bu şarkıyı Sezen gibi okur Ajda, Sezen'in sesinden hayal eder insan şarkıyı, Ajda aldatma diye haykırdıkça içi acır insanın, Sezen için ve tabii Ajda için. Garip bir duygudur, anlatılamaz.
    #694009 (kIran kIrana, 05.10.2006 01:41)
  2. ajda'nın aranjmanlar dönemine bir selam niteliğinde, albümünde* yerverdiği güzel bir şarkı. aslı ancora ancora ancora'dır; bu da pek meşhur bir mina şarkısıdır.
    #1171812 (leggare, 18.01.2007 14:06)
  3. bir harold pinter oyunudur. ihanet diye de bilinir. harold pinterin kendine özgü oda kavramının dışına çıktığı tek oyunudur.
    #1523161 (atinalitimon, 13.04.2007 18:30)
  4. kelime anlamının "kandırma, yalan söyleme" olmasına rağmen günümüzde bu sözcük akla ilk olarak sevgilinin başka biriyle birlikte olması durumunu getirir. gelişen toplumların sosyal, politik ve ekonomik ihtiyaçları doğrultusunda muhafaza edilmesi gereken aile ve miras kavramları tek eşliliği bir zounluluğa çevirmiş, ardından bir kişinin birden fazla karşı cinsle ilişkide olması ahlaki olarak da yanlış görülmüş, adına da aldatma denmiştir.
    #3358001 (peride3, 05.05.2008 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

aldatma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aldatma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldatma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » simone simons » yaran entryler » evli bir erkekle yatmak » sungur savran » secretcode » solo test » luksemburg » 1990 dogumlu olmak » fenerbahce kupasi » turkan soray » bozdag » cemsbg » murad kucuk » metroda cift kale mac yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rainer maria rilke » 50 cent » tetikci » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » kadin erkek esitligi » bluevelve » hayattan sikilmak » vanity is definitely my favourite sin » enderun sevgiler » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » apollonia » salcali sogan kavurmasi » bir joker olarak ergenekon » oyla beni oyla beni oyla beni » genel menajer degil gonul menajeriyim