aldatildigini ogrenen erkegin ilk tepkisi 

kapat
  1. erkekten erkeğe değişsede genelde, büyük bir şaşkınlık içerisinde, bir kaç vakti resmen çalan bir tutumdur.

ben bağıranı görmüştüm bir seferinde,

çocuk gecenin karanlığında aaaaa diye bağırmıştı pencereyi açıp.

arada duyarsınızya, oha bu ne be falan dersiniz. *
    #3353515 (satantango, 03.05.2008 23:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aldatildigini ogrenen erkegin ilk tepkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aldatildigini ogrenen erkegin ilk tepkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aldatildigini ogrenen erkegin ilk tepkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aldatildigini ogrenen erkegin ilk tepkisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » her turk asker dogar » kitle partisi » abd incirlik i kapat » vilya » asgari ucretli » double cross » pidgeotto » ben sizi yalniz birakiyim » bir totem olarak hayvan » barbara nadel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » edward norton » baba ve pic » suse » nasa » anin modasina istinaden baslik acmak » kendi gok kubbemiz » fidelcastro » har » erkek guzeli » manana