alchemilla 

kapat
  1. bir sözlük yazarı. * davetimle gelmiştir. hoşgelmiştir.
    (liberty, 04.02.2006 14:14)
  2. hoşbulduk efendim. alchemilla'nın anlamını hemen izah edeyim: türkçesi arslanpençesi olup gülgiller familyasına aittir.. zamanında bu bitkiyle ilgili bir ödev hazırlamıştım ve canım çıkmıştı. bu yüzden adını mıh gibi aklımda tutuyorum * )
    (alchemilla, 04.02.2006 14:22)
  3. her gördüğümde camilla parker bowles'u anımsatan yazar nicki.
    (july4th, 07.02.2006 00:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» david villa » park » itiraf com » astronomy » kuntayi kinteleyen adam » ideoloji » give me five » arjen robben » zorla yurutulen iliski » salim basol » madem gidiyorsun copu de gotur » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » lock » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » 1908 » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » saving us » uzun hikaye » bombabomba nin girisindeki ismail yk fotosu » yasaklardan korunmanin yollari » hayirli kismet » ahi mesut » i can t tell you why » zile nin tarihi eserleri » son ders » kirik yelken » gun » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » cehennetl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa