alcak adam 

kapat
  1. shallow hal orjinal adıyla 2001 yapımı leziz bir komedi.

bir trans sonrasında gerçek aşkı bulan bir adamın hikayesi anlatılmaktadır.

--spoiler--
    bu arada bu adam bu trans sonrasında aşırı derecede şişman olan bir hatunu taş gibi bir hatu olarak görmektedir. ama onu taş gibi gören sadece odur.
    --spoiler--

film pek çok açıdan farklı bir komedi. ayrıca mesaj vermeyi de ihmal etmeyen bir film.
    baş rollerinde gwyneth paltrow, jack black ve jason alexander gibi isimler yer almaktadır.
    #161947 (antipatik oldum anne, 11.04.2006 00:15)
  2. adi ve şerefsiz insan ihanet edenler icin kullanilabilecegi gibi konum olarak yere yakin olan anlaminda da kullanilabilir
    #162401 (dreamylife, 11.04.2006 12:27)
  3. aklını sadece dış görünüşe odaklayıp her çiçekten bal almak isteyen kişilere kesinlikle tavsiye etmek istediğim eğlenceli, komik ve bir o kadar da anlamlı film.
    #3805006 (candle in the night, 11.08.2008 23:01)

© 2008 - uludağ sözlük

alcak adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alcak adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alcak adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » peri masali » facebook ile dalga gecen ezik tipler » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » gulseven yaser » umit karan fatih tekke yildiray basturk » londra » esens » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » yan bahce » muz kokulu sampuan » 7 yazar birlesip moderatore girmek » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » ulusozluk nba fantasy league » kuru kebap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtalanekspress » you can t do that » cobhc » arcelik reklaminda dara ri rara diyen kadin » amasra da assagilik tecavuz girisimi » nouriel roubini » kenan dogulu » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » en istenilen yere sonunda gitmek » agla sevgili yurdum agla » montla sic » sener eruygur » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » sozlukten kiz kaldirmak » yasa ici