alcaciktan kar yagar 

1. erdal öz'ün bilmeceler kitabı.*
    #1345771 (haydar dumensiz, 25.02.2007 04:47)
  2. incecikten bir kar yagar iğrenç espirilere bile giremeyecek hali. * *
    #1345776 (dekadans, 25.02.2007 04:49)
  3. erdal öz'un yazmış olduğu bilmeceler kitabıdır.7 ve üzeri yaş grubuna tavsiye edilmiştir.resimler ise turgut keskin 'e aittir.
    #3782928 (verona, 07.08.2008 12:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alcaciktan kar yagar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alcaciktan kar yagar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alcaciktan kar yagar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alcaciktan kar yagar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gonulden sevenler » kiz nickleri pembe olsun kampanyasi » hiphoplife net » sie ne demek » kalitatif » yemekteyiz hasan » teyzem com » sacma batil inanclar » usur olum bile » sair evlenmesi » balad » pupu » alternatif disi kopek isimleri » yasak sokaklar » elektrikli ev aletleri » sunnet manileri » my heart if you will swear » mini com tr » kartal hasan dogan spor kompleksi » kartal hasan dogan spor kompleksi » tu bisvat » hayatindan cikar at beni » hali ile kilim arasindaki farklar » ask » vodafone kerim » gunun ilk entryleri disinda istatistige girememek » dana ferhat » malcolm mcdowell » rte nin akp ye katilan ustsuze rozet takmasi » anna » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sanat hem sanat hem toplum icindir » mevzilenmek » colony » dancing in the moonlight » yari iletken » narkoz » frpnet net » heat comfort » sarma saran erkek » yine mi cicek