albumlere baktikca 

kapat
  1. Önüm deniz arkam dağ
    denizde korsan gemileri
    haramiler dağlarda,
    bir tünelden geçiyorum
    içimde taşıyorum güneşleri
    yanıyor yüreğim
    yanıyor karanlıkta

Bir aşkı dokuyorum
    nakışı saç örgüsü
    ipliği sabır
    ilmeği sevda,
    unuttum renklerini
    içimdeki gülün
    şimdi her şey kül
    albümlere baktıkça

Bir görüntüsün artık
    solgun fotoğraflarda,
    okunmuş bir kitap
    yazılmış bir şiir
    ama hepsi unutulan
    bu hangi rastlaşmak
    ne kaldı ki anılarda?
    * *
    #1260575 (fatal, 05.02.2007 12:27)

© 2008 - uludağ sözlük

albumlere baktikca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. albumlere baktikca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu albumlere baktikca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulu chat » carriye roxalina » aydogan babaoglu » cry for the moon » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » the night before » borderline » sahsim tarafindan » graffiti » serdar ortac tarzi dans » herkesgibi » bilinc sislenmesi » master of puppets » butunluklu algi » cunku esegin zikinden dolayi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » hasmir99 » buyuk mustafa » grand theft auto online » ruyalarda bulusmak » araf » caylakligi bitmis sozluk yazari » kemal unakitan » koyuncular » dafne » bay e » koylerin eski isimleri » bir kalemde silmek » milletvekili » dumanlimusti